• Mise en place draaien
• Gerechten afmaken
• Meedenken over menu’s
• Beheren van de voorraad
• Gerechten afmaken
• Meedenken over menu’s
• Beheren van de voorraad
• Je hebt minimaal een opleidings-niveau: MBO niveau 3 zelfstandig werkend kok.
• Horeca-ervaring is een pré.
• Je bent gemotiveerd, enthousiast en zit vol inspiratie.
• Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: teamplayer, stressbestendig, creatief en
flexibel.
• Horeca-ervaring is een pré.
• Je bent gemotiveerd, enthousiast en zit vol inspiratie.
• Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: teamplayer, stressbestendig, creatief en
flexibel.
• Een marktconform salaris gebaseerd op de horeca-cao.
• Nieuwe ervaringen in een team vol jonge enthousiastelingen.
• Kans om al je creativiteit te uiten in een gloednieuwe keuken.
• Nieuwe ervaringen in een team vol jonge enthousiastelingen.
• Kans om al je creativiteit te uiten in een gloednieuwe keuken.
Spreek het bovenstaande jou aan, reageer dan direct en stuur je motivatie en cv op
naar info@depauwwarnsveld.nl